Ο διάσημος ηθοποιός έχει καινούργια σύντροφο και είναι super sexy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός έχει καινούργια σύντροφο και είναι super sexy

Και φυσικά είναι μοντέλο

Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός πως η νέα σύντροφος του star είναι μοντέλο στο επάγγελμα, μιας και τους τελευταίους μήνες -από τότε που χώρισε δηλαδή- έχει απαθανατιστεί με τουλάχιστον τρία διαφορετικά κορίτσια. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και πολύ σίγουρο αν υπήρξε ζευγάρι με κάποια από αυτές ή απλώς έκαναν παρέα, αυτή τη φορά όμως δείχνει κάπως πιο σοβαρό.

Ο Leonardo DiCaprio μας έχει αποδείξει επανειλλημένα πως είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και αυτό φαίνεται από τα κορίτσια με τα οποία απαθανατίζεται καθε τόσο. Αυτή τη φορά σειρά έχει η 23χρονη Lorena Rae με την οποία και εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να φεύγουν από το κλαμπ Up and Down με κάποια δευτερόλεπτα διαφορά.


Στη συνέχεια μπήκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και συνέχισαν στο 1Oak club από το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες έφυγαν μαζί στις 4 το πρωί. Η Lorena φάνηκε να είναι ιδιαίτερα κοντά με την φημολογούμενη σχέση της που δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις!

2017 09 10