Η μόνη είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε! Η Amal Clooney και πάλι έγκυος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μόνη είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε! Η Amal Clooney και πάλι έγκυος

Κάποιος μας κάνει πλάκα

Περίπου τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Amal και ο George Clooney έγιναν γονείς για πρώτη φορά, αφού καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα τους Ella και Alexander. Το διάσημο ζευγάρι από τότε διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του, αν και είναι αλήθεια πως τα αποτελέσματα από τη φροντίδα των διδύμων είναι ήδη εμφανή.

Κι ενώ σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως τις τελευταίες μέρες στο Hollywood επικρατεί ο απόλυτος χαμός -από χωρισμούς, γάμους και εγκυμοσύνες- μία είδηση δεν περιμέναμε να ακούσουμε και όμως συνέβη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και με το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Life & Style η Amal Clooney είναι και πάλι έγκυος.

lns cover

Είναι ίσως μία από τις πιο σοκαριστικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών και πραγματικά έχουμε μείνει άφωνες. «Η εργένικη ζωή μοιάζει πια παρελθόν. Νιώθω σαν να έχει περάσει αιώνας», αναφέρει ο George Clooney και οι φίλοι του διάσημου ζευγαριού πιστεύουν πως ένα ακόμη μωράκι βρίσκεται προ των πυλών.

Η αλήθεια είναι πως μας σόκαρε αρκετά αυτή η είδηση και πλέον αναρωτιόμαστε για το αν είναι πραγματικότητα ή όχι. Κάνουμε υπομονή λοιπόν και περιμένουμε.