Το παράκανε! Η Kylie Jenner έκανε μία ακόμη επέμβαση στο πρόσωπο της και μοιάζει κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το παράκανε! Η Kylie Jenner έκανε μία ακόμη επέμβαση στο πρόσωπο της και μοιάζει κάπως έτσι

Και αναρωτιόμαστε γιατί

Η Kylie Jenner έχει παραδεχθεί πως όταν ήταν 18 έκανε μία επέμβαση στα χείλη της προκειμένου εκείνα να φαίνονται μεγαλύτερα. Είχε δηλώσει στο παρελθόν πως πάντα ένιωθε ανασφάλεια με τα χείλη της, καθώς ήταν πάρα πολύ μικρά και πίστευε πως δεν θ μπορεί να φιλήσει ούτε ένα αγόρι μεγαλώνοντας.

Και κάπως έτσι μέσα στα τελευταία 10 χρόνια έχουμε δει τα χείλη της να αλλάζουν πολλές φορές, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της. Φαίνεται πως όσες ενέσεις κι αν έχει κάνει εξακολουθεί να νιώθει μειονεκτικά με τα χείλη της και αλήθεια αναρωτιόμαστε γιατί; Στην τελευταία της εμφάνιση όταν και απαθανατίστηκε από φωτογράφο σε έξοδο της στο Calabasas χωρίς ίχνος make up σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε.

kylie jenner lip fillers embed backgrid

Η reality star έχει πει πως οι ενέσεις που κάνει για να γεμίζει τα χείλη της δεν είναι μόνιμες και γι’ αυτό υπέθεσε πως μπορεί να κάνει μία ακόμη, μόνο που αυτή τη φορά το παράκανε. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social δεν θυμίζει σε τίποτα την Kylie που ξέρουμε. Μήπως κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να την σταματήσει;