Here is the bride: Η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε και ήταν η πιο όμορφη νύφη που έχουμε δει

Here is the bride: Η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε και ήταν η πιο όμορφη νύφη που έχουμε δει

Δες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της

Η Ελένη Τσολάκη δεν ανήκει πια στα single κορίτσια της ελληνικής showbiz, αφού εχθές ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη. Πολλοί ήταν οι celebrities που παρευρέθηκαν στο γάμο της και φυσικά μας χάρισαν τις πιο όμορφες φωτογραφίες της.





Η νεαρή παρουσιάστρια παντρεύτηκε σε ένα ξωκλήσι δίπλα στη θάλασσα και στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας στην παραλιακή, όπου διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Η Ελένη Τσολάκη έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένη –και πως να μην είναι άλλωστε- ενώ μπορούμε χωρίς αμφιβολία να πούμε πως ήταν η πιο όμορφη νύφη που έχουμε δει.





Το παρών στον λαμπερό γάμο έδωσαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η δική μας Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγο της Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο Γιάννης Μπουρούσης με την σύζυγο του, ο Νίκος Αναδιώτης με την σύζυγο του επίσης, η Ρούλα Σταματοπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς και άλλοι celebrities της showbiz.





Το νυφικό της παρουσιάστριας ήταν δια χειρός Μαρίας Κονίδη και ήταν πραγματικά υπέροχο. Εμείς να της ευχηθούμε να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένη και χαρούμενη, όσο εχθές.