Η Meghan Markle μας εξέπληξε ξανά! Δεν φαντάζεσαι ποια διάλεξε για κυρία επί των τιμών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle μας εξέπληξε ξανά! Δεν φαντάζεσαι ποια διάλεξε για κυρία επί των τιμών

Εδώ και λίγο καιρό η Meghan Markle σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό δήλωσε πως είναι φουλ ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Harry και πως πολύ σύντομα πρόσκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμα του γάμου. Βέβαια αυτό είναι κάτι που το περιμένουμε πολύ καιρό τώρα και φυσικά ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ακούσουμε την πολυπόθητη αυτη είδηση.

Πριν από αυτό όμως η φίλη του πρίγκιπα Harry μας επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη αφού πληροφορίες την θέλουν να έχει ήδη διαλέξει την κυρία επί των τιμών της, η οποία δεν οάει καν ο νους σου για το ποια μπορεί να είναι. Φήμες λοιπόν αναφέρουν πως η Meghan Markle μπορεί να ζητήσει (και μάλλον θα το κάνει) από την Kate Middleton να είναι η γυναίκα που θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία για να κρατήσει τον γάμο της ως μία οικογενειακή βασιλική υπόθεση.

Κι ενώ πολλοί βασιλικοί παρατηρητές πιστεύουν ότι η επιλογή της Kate Middleton ως κυρία επί των τιμών θα ήταν μία πολύ καλή κίνηση, υπάρχει μία πιθανότητα η Meghan να το αποφασίσει στην πραγματικότητα. Άλλωστε έχει αρκετές φίλες και συναδέλφους που θα μπορούσαν να πάρουν αυτόν τον ρόλο, ωστόσο η ηθοποιός μάλλον θα επιλέξει την Kate επειδή αυτό θα φανεί καλύτερο στην βασιλική κοινότητα.

Βέβαια δεν ξέρουμε αν η Δούκισσα έχει μάθει αυτή την πληροφορία και αν θέλει πράγματι να το κάνει, αλλά περιμένουμε πως και πως για την απάντηση/αντίδραση της.