Ο πιο απρόσμενος αρραβώνας: Η Jennifer Lawrence και ο σύντροφος της ένα βήμα πριν από την εκκλησία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο απρόσμενος αρραβώνας: Η Jennifer Lawrence και ο σύντροφος της ένα βήμα πριν από την εκκλησία

Πριν από μερικές ημέρες η Jennifer Lawrence ανακοίνωσε μέσω μίας συνέντευξης της, πως για τα επόμενα δύο χρόνια δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο στην καριέρα της και γι’ αυτό αποφάσισε να αποσυρθεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή τη χρονική περίοδο η ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί και μόλις αυτή τελειώσει γυρίζει σελίδα στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν, πως εκείνη και ο Darren Aronofsky ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο και πολύ μεγάλο βήμα στην προσωπική τους ζωή και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Το ζευγάρι που βρίσκεται μαζί σχεδόν ένα χρόνο τώρα, σχεδιάζει να παντρευτεί σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Life&Style. «Θέλουν να έχουν παντρευτεί μέχρι να μπει η καινούργια χρονιά», αναφέρει μία πηγή.

«Έχουν μία πραγματικά δυνατή και δεμένη σχέση και η ηθοποιός έλεγε πάντα πως θα το καταλάβει όταν έρθει ο κατάλληλος. Και απ’ ότι φαίνεται ο Darren είναι ο εκλεκτός και ανυπομονούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Είναι απλά τρελοί ο ένας για τον άλλον», συνεχίζει η πηγή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Mother» και παρά το γεγονός πως προσπάθησε να κρατήσει για αρκετό καιρό κρυφή τη σχέση του οι φωτογράφοι τους έκαναν τσακωτούς ουκ ολίγες φορές.

Όσον αφορά στον επικείμενο γάμο τους, το Life&Style αναφέρει πως θα είναι απλός, κλασικός με πολύ καλούς και ιδιαίτερους φίλους, οικογένειες και κάποιους συγκεκριμένους celebrities. Αναμονή λοιπόν!