Η Kris Jenner απαντά στα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Kylie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kris Jenner απαντά στα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Kylie

Και είμαστε όλες αυτιά

Μόλις εχθές μάθαμε πως η Kylie Jenner είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Travis Scott και από τότε βρισκόμαστε σε μία «σύγχυση», περιμένοντας κάποιον να μας απαντήσει υπέυθυνα και έντιμα αν όλο αυτό ισχύει. Βέβαια οι πιθανότητες να μην είναι αληθινά τα δημοσιεύματα είναι μάλλον ελάχιστες, αφού κάτι τέτοιο έχει ειπωθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν και το διέψευδαν αμέσως.

Εδώ και κάποιες ώρες ο εκπρόσωπος της Kylie Jenner έχει ερωτηθεί για το γεγονός, ωστόσο δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση ακόμη. Ευτυχώς όμως, η Kris Jenner απάντησε στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης και έχουμε μια τελική εικόνα –περίπου-. Η μαμά και μάνατζερ της reality star βρέθηκε εχθές στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου να κάθεται στην πρώτη σειρά στο show Bottega Veneta Spring 2018 και ερωτώμενη από το The Hollywood Reporter απάντησε πως έμεινε άφωνη και έκπληκτη μόλις ξύπνησε και είδε τα νέα.

Βέβαια ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την είδηση, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε θετικά. Η star αρκέστηκε μόνο στο να πει «δεν θα υπήρχε η οικογένεια αν δεν συνέβαινε και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα». Η Kylie ωστόσο δεν έχει δώσει κάποια απάντηση ακόμη και πιστεύουμε πως όταν το κάνει θα είναι θετική. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.