Τα νέα τερτίπια του πρίγκιπα George για το σχολείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα νέα τερτίπια του πρίγκιπα George για το σχολείο

Ο πρίγκιπας George πριν από τρεις περίπου εβδομάδες πήγε στο σχολείο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ένα πρωτάκι σαν όλα τα άλλα. Τι εννοούμε; Ο πρίγκιπας George δεν συμπαθεί καθόλου το σχολείο και αυτό μας το έκανε σαφές από την πρώτη κιόλας μέρα που είχε ένα ύφος τελείως διστακτικό και λυπημένο.

Όπως ανέφερε ο πρίγκιπας William σε γονιό άλλου παιδιού και συμμαθητή του μικρού George, o γιος του δυσανασχετεί για τη μάθηση και είναι μόλις η τρίτη εβδομάδα στο σχολείο. Η Louise Smith, είναι η μαμά δύο συμμαθητών του George και ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη που συναντήθηκα με τον William. Μου είπε ότι μόλις είχε φέρει τον George στο σχολείο και ο μικρός δεν ήθελε να κατέβει από το αμάξι. Πάνω κάτω όπως τα δικά μου».

Ο γιος της Kate και του William προσπαθεί να ακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ιδιωτικού Thomas's Battersea στο οποίο πηγαίνει, όμως δείχνει να μην είναι και πολύ ενθουσιασμένος, αφού από την πρώτη κιόλας μέρα φαινόταν λίγο διστακτικός. Και αν μας ρωτάς το βρίσκουμε αρκετά φυσιολογικό, αν σκεφτείς πως είναι ένα παιδί τεσσάρων ετών, ζει σε παλάτι, έχει δει τον Barac Obama και έχει ήδη ταξιδέψει σε Καναδά και Αυστραλία. Οπότε κάθε κίνηση του είναι δικαιολογημένη και τον στηρίζουμε.