Poll: Ποια Kardashian/Jenner πιστεύεις ότι θα γεννήσει πρώτη;

Poll: Ποια Kardashian/Jenner πιστεύεις ότι θα γεννήσει πρώτη;

Τα στοιχήματα έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν

To Φθινόπωρο είναι εποχή ανασύνταξης και οπωσδήποτε μετάβασης για το συνήθως σκληρό χειμώνα που ακολουθεί, και εννοώ πάντα στα επαγγελματικά και την καθημερινότητα. Αυτά ισχύουν αν είσαι ένας κοινός θνητός, και δεν ανήκεις στην οικογένεια Kardashian/Jenner. Διότι αγαπητοί μου, η διασημότερη οικογένεια του κόσμου κινείται, ζει και αναπνέει σε ρυθμούς εγκυμοσύνης.

Τα νέα είναι σοκαριστικά: Τρεις από τις 5 κόρες της φαμίλιας περιμένουν παιδιά! H Kim μέσω παρένθετης μητέρας, η Khloe με το φίλο της Tristan Thompson (ουάου) και η Kylie με τον Travis Scott (μπορούσε και καλύτερα).

Κάποιοι κακεντρεχείς, υποστηρίζουν ότι η μανία αναπαραγωγής έχει να κάνει με τα πεσμένα νούμερα του Keeping Up With The Kardashians, άποψη που δε συμμεριζόμαστε γιατί δεν τα έχουμε για τέτοια τα κορίτσια.

Εν ολίγοις, η μεγάλη αυτή οικογένεια θα αυξηθεί κατά τρία μέλη-δύο κοριτσάκια επιβεβαιωμένα-και φυσικά τα νούμερα της εκπομπής όπως και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα εκτοξευτούν. Το ακόμα πιο περίεργο, είναι ότι οι τρεις αδερφές αναμένεται να γεννήσουν τους πρώτους μήνες του 2018, με την Kim ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν-πάντα για τις ημερομηνίες των τοκετών-κι εμείς ερχόμαστε να σε ρωτήσουμε: Ποια Kardashian πιστεύεις ότι θα γεννήσει πρώτη; Ψήφισε και κέρδισε την… αγάπη μας!