Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η star ποζάρει με τη σούπερ φουσκωμένη της κοιλίτσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η star ποζάρει με τη σούπερ φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αυτή η εγκυμοσύνη είναι ίσως η πιο αργή και κουραστική που έχουμε βιώσει σε star του Hollywood τους τελευταίους μήνες. Το supermodel ποζάρει με την φουσκωμένη του κοιλίτσα και εμείς αναρωτιόμαστε πως γίνεται να μην έχει γεννήσει ακόμη.

Και όχι μόνο εμείς βασικά, αλλά και πολλοί θαυμαστές και fan της που σχολίασαν την φωτογραφία της, ρωτώντας την πως γίνεται να μην έχει γεννήσει ακόμη αφού ήταν Μάρτιος όταν μας έδειξε την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα και μας ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Η κοιλίτσα της Bar Refaeli κοντεύει να εκραγεί και μωρό δεν έχουμε δει ακόμη. Η ξανθιά καλλονή που έμεινε έγκυος ούτε έναν χρόνο μετά τη γέννηση το πρώτου της παιδιού αν και αρκετά σιωπηλή στα social media, φωτογραφίζεται ακόμη με την κοιλιά της φουσκωμένη και προκαλεί απορίες και προβληματισμούς.



Πριν από ένα 24ωρο περίπου ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram, όπου σύγκρινε τις δύο εγκυμοσύνες της. Βέβαια στη δεύτερη υπάρχουν κάποιες διαφορές στο σώμα της και κάπως έτσι μάλλον μάθαμε το φύλο του μωρού της. Σύμφωνα λοιπόν με τις ενδείξεις και τα σχόλια των fan της, η Bar θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Λέτε οι προβλέψεις να βγουν αληθινές; Θα μάθουμε σε λίγες ημέρες.