Παντρεύεται η Selena Gomez; Η δήλωση του Weeknd που πρόδωσε το γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεται η Selena Gomez; Η δήλωση του Weeknd που πρόδωσε το γεγονός

Ελπίζουμε οι φήμες να είναι αληθινές

Σε τρεις μήνες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που η Selena Gomez και ο The Weeknd μας εξέπληξαν ευχάριστα κάνοντας μαζί την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι. Ήταν σίγουρα ένα από τα τελευταία πράγματα που πέριμέναμε να συμβεί στη διάρκεια της νέας χρονιάς, όμως το 2017 μας επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις.

Ψέματα δεν θα σου πούμε, δεν περιμέναμε πως η σχέση αυτή θα κρατήσει γιατί η Selena ήταν πάντα λίγο άτυχη στα ερωτικά της, να που όμως πέσαμε έξω και η σχέση τους μετρά ήδη εννέα μήνες ζωής. Ο Weeknd από την άλλη πίστευε πολύ σε αυτή τη σχέση και μάλιστα φαίνεται πως έχει πολύ καλό σκοπό για την Selly μας.

selena weeknd cute pics harpers bazaar 2

Μέχρι τον γάμο είναι ικανός να φτάσει μόλις βρει το κορίτσι των ονείρων του ή τουλάχιστον κάπως έτσι το είχε πει στον κολλητό του φίλο Lamar Taylor μόλις γνώρισε τη Selena. Συγκεκριμένα του είχε ορκιστεί πως είχε βρει την κοπέλα που θέλει να παντρευτεί. Ακούς κι εσύ τις καμπάνες μαζί μας;

Το διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτή η ώρα δεν θα αργήσει. Σύμφωνα με πλληροφορίες του HollywoodLife ο Abel δεν θέλει να βιάζει τα πράγματα, θέλει να σχεδιάσει μία πρόταση που θα ξετρελάνει την Selena. Τους προηγούμενους μήνες τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα και μπερδεμένα με το χειρουργείο της τραγουδίστριας, τώρα όμως που όλα πήγαν καλά και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν θα συγκεντρωθεί στο πως, πότε και που θα κάνει την πρόταση.

Ανυπομονούμε να μάθουμε νέα!