Οι #tbt φωτογραφίες της Δέσποινας Καμπούρη με φουσκωμένη κοιλίτσα, είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις

Οι #tbt φωτογραφίες της Δέσποινας Καμπούρη με φουσκωμένη κοιλίτσα, είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις

Το μήνυμα της στο Instagram

Μπορεί οι Πέμπτες να είναι αυτές οι καθιερωμένες ημέρες που κάνουμε τα throwback μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κάνεις και οποιαδήποτε άλλη μέρα της εβδομάδας. Η Δέσποινα Καμπούρη για παράδειγμα επέλεξε να είναι η σημερινή αυτή η μέρα και κάπως έτσι μοιράστηκε μαζί μας κάποιες φωτογραφίες από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η Χριστινούλα είναι πια 16 μηνών, όμως αυτές οι στιγμές που ήταν ακόμη εμβρυάκι στην κοιλιά της μαμάς της είναι οι πιο όμορφες και σημαντικές που θα θυμάται για πάντα. Και θα τις θυμάται σίγουρα γιατί φρόντισε η μαμά της γι’ αυτό, όπως μας έγραψε και στη λεζάντα άλλωστε.

«Σήμερα έπεσα σε αυτές τις φωτογραφίες που έβγαζα τον εαυτό μου με το κινητό όταν ήμουν έγκυος (εδώ στη Χριστίνα). Παντού! Στο μπάνιο, στο σαλόνι, στο ασανσέρ, όπου υπήρχε καθρέφτης ? Ήθελα να κρατήσω αυτές τις στιγμές αναλλοίωτες για να τις δουν τα κορίτσια μου μια μέρα! Τότε ντρεπόμουν να τις δημοσιεύσω και είχα μια μικρή προκατάληψη. Τώρα όμως τις βλέπω ξανά και συγκινούμαι. Εγκύουλες μου! Πόσο σας αγαπώ! Να βγάζετε πολλές φωτογραφίες την κοιλίτσα σας! Καλή Κυριακή σε όλες σας!#pregnancy #memories #happySunday».



Εμείς που την βλέπουμε ξανά πάντως πιστεύουμε πως ήταν η πιο γλυκιά έγκυος και τώρα είναι η πιο καλή και αγαπητή μανούλα. Δεν συμφωνείς;