Η Shakira χωρίζει και ο Gerard Pique δεν έχει καταλάβει τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Shakira χωρίζει και ο Gerard Pique δεν έχει καταλάβει τίποτα

Μα τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι;

Σύγχυση και τρελό μπέρδεμα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο και στους fans τους ανά τον κόσμο, η είδηση του χωρισμού της Shakira με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Gerard Pique. Και ενώ μέχρι διαβάζαμε πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός –από την Κολομβιανή τραγουδίστρια τουλάχιστον μιας και αυτή πήρε την τελική απόφαση- ο Pique με μία κίνηση του αλλάζει και πάλι τα δεδομένα.

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε ο διάσημος ποδοσφαιριστής θέλει –για κάποιο λόγο- να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, είτε δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται γύρω του. Και γιατί το λέμε αυτό; Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε.

Από τη μία λοιπόν, πηγή του οικογενειακού τους περιβάλλοντος φέρεται να επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους, αναφέροντας πως η Shakira δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση, από την άλλη ο Pique απαντά στο twitter στα βίντεο της Κολομβιανής με καρδούλες και φιλάκια.

Απόδειξη η προχθεσινή ανάρτηση του ποδοσφαιριστή, όπου κάνει retweet ένα βίντεο της Shakira που τραγουδά με την κιθάρα της ένα ερωτικό τραγούδι, κι εκείνος της βάζει φιλάκια και καρδούλες. Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν εδώ, που όμως θα εξηγηθούν σύντομα ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε.