Η Kylie Jenner αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ή έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο;

Διονυσία Ζαπατίνα
Η Kylie Jenner αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ή έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο;

Αυτό που δεν αμφισβητεί κανείς είναι σίγουρα πως η Kylie Jenner ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας.

«Παίζει» με το κοινό της από μικρό κορίτσι κι ας δηλώνει η ίδια στις προσωπικές εξομολογήσεις της πως πέρασε δύσκολα με το reality Αυτές είναι οι Kardashians που έκανε τόσο τις μεγαλύτερες αδερφές της, όσο και την ίδια διάσημες και πάμπλουτες.
Τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν το ήθελε δεν θα το συνέχιζε, πόσο μάλλον να το κάνει και απόλυτα προσωπικό με το δικό της reality πια, Η ζωή της Kylie. Έλα κούκλα μου που δεν σου αρέσει κιόλας. Kylie θες. Και ψεύδεσαι και θες…

kylie jenner pregnant with tyga s baby star seen at obgyn

Η ξύπνια Jenner εκμεταλλεύεται στο έπακρο ότι έχει κερδίσει ως τώρα από την επωνυμία της οικογένειας με δικές σειρές ρούχων, καλλυντικών, αξεσουάρ και βλέπει τους λογαριασμούς της να αυξάνονται γεωμετρικά προς τα πάνω. Και καλά κάνει.
Τροφοδοτεί το κοινό της με σέξι πόζες, μικρές juicy πληροφορίες για να τους «κρατάει ζεστούς» και παίζει μαζί τους με μοναδικό τρόπο.

kylie jenner underwear


Έτσι έκανε και τώρα που η είδηση της εγκυμοσύνης της την έχει φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ατυχώς βέβαια για εκείνη δύο πιο δημοφιλή μέλη της οικογένειας, η Kim Kardashian και η Khloe Kardashian περιμένουν επίσης μωρά. Σιγά που δεν θα έβρισκε τρόπο η Kylie να συζητηθεί.

1009 kylie jenner blue or pink snapchat 1


Πόσταρε στο SnapChat της θήκες κινητών από τα δικά της φυσικά, προϊόντα με σαφές υπονοούμενο για το φύλο του μωρού που περιμένει. Δύο ροζ και στη μέση μια γαλάζια γράφοντας πως η ίδια λέει να διαλέξει τη γαλάζια…
Έλα όμως που όλες οι πληροφορίες λένε ότι περιμένει κοριτσάκι όπως και η αδερφή της Kim… Ή οι πληροφορίες είναι λανθασμένες ή η ίδια έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο.