Ο διάσημος ηθοποιός επιτέλους παραδέχεται τη σχέση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός επιτέλους παραδέχεται τη σχέση του

Αρκετά το κράτησε κρυφό

Είναι πια πολύ δύσκολο αυτή την εποχή να κρατήσεις κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση σου (μιλώντας σαν star του Hollywood) και γι’ αυτό στον συγκεκριμένο ηθοποιό αξίζουν πολλά μπράβο, που κατάφερε να το κάνει έστω και για τέσσερις μήνες.

Ο ίδιος δεν ήθελε να μιλάει πολύ για την προσωπική του ζωή και τον νέο του έρωτα και γι’ αυτό προσπάθησε με νύχια και με δόντια να τον προστατέψει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να το κάνει για μεγάλο διάστημα, μόνο για τέσσερις μήνες, αφού πρόσφατα παραδέχθηκε και αποκάλυψε τη σχέση του με την τηλεοπτική δημοσιογράφο.

Ο James Franco και η Isabel Pakzad αποτελούν το νέο ζευγάρι του Hollywood εδώ και τέσσερις μήνες, αφού πρώτα είχαν απαθανατιστεί τον Ιούλιο να πίνουν μαζί καφέ στο Los Angeles. Τότε μία πηγή ανέφερε στη MailOnline πως οι δυο τους έχουν βγει πολλές φορές έξω μαζί και πως σίγουρα κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

4541366900000578 4972938 image a 32 1507799836889

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση του με την μελαχρινή καλλονή όταν παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του San Sebastian. Μιλώντας στο ES Magazine και απαντώντας σε ερωτήσεις που του έγιναν ο ηθοποιός ανέφερε πως είναι σε σχέση με την δημοσιογράφο εδώ και τέσσερις μήνες. Οι δυο τους φαίνονται πολύ ταιριαστοί και απ’ ότι φαίνεται πολύ ερωτευμένοι.