Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άβαφη και πιο όμορφη από ποτέ χαλαρώνει στο σπίτι της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άβαφη και πιο όμορφη από ποτέ χαλαρώνει στο σπίτι της

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν χουζούρεμα

Το Σαββατοκύριακο είναι δικαιολογημένα οι δύο αγαπημένες μας μέρες, γιατί κατά τη διάρκεια αυτών ξεκουραζόμαστε, καθόμαστε σπίτι με την οικογένεια μας, κάνουμε βόλτες με τους φίλους μας και περνάμε καλά χωρίς κανένα άγχος. Αν φυσικά δεν δουλεύεις και το σουκου συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις αγαπημένες μας celebrities οι οποίες, κάνουν πράγματα με τα παιδιά τους ή και για τον εαυτό τους. Κάπως έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σήμερα αποφάσισε να μην κάνει τίποτα –τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσουν οι κόρες της- και να χουζουρέψει κι εκείνη στον καναπέ του σπιτιού της.

Μία Σταματίνα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, απλή, ευτυχισμένη, πανέμορφη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μία φωτογραφία της στο Instagram account της πριν από μία ώρα περίπου και ήταν όλα αυτά που σου περιγράφουμε παραπάνω.

«Όταν ενώ έχεις ξυπνήσει πριν από αρκετές ώρες ...ακόμα χουζουρεύεις! #happyday #happyweekend #njoymoments», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.