Ο Scott Disick μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Scott Disick μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian

Και αυτό μάλλον δεν θα της αρέσει πολύ

Εδώ και περίπου ένα μήνα που έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως η Khloe Kardashian είναι έγκυος με το παιδί του Tristan Thompson, η star αποφεύγει όσο τίποτα να κάνει κάποια δημόσια δήλωση ή ακόμη και να επιβεβαιώσει την πληροφορία. Βέβαια οι περίεργες εμφανίσεις της συνεχίζονται ακόμη και αν εκείνη σχεδόν αρνείται μέσω Instagram πως είναι έγκυος.

Βέβαια λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο –τον Scott Disick στην προκειμένη- ο οποίος σε συνέντευξη του στο E!Online φαίνεται να επιβεβαιώνει την χαρούμενη αυτή είδηση. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν, αν σαν πατέρας έχει να δώσει κάποια συμβουλή στην Khloe που περιμένει το πρώτο της παιδί, δεν κατάφερε να αρνηθεί τις φήμες και είπε πως θα τη βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Ο πατέρας των τριών παιδιών που πρόσφατα επιβεβαίωσε την σχέση του με τη Sofia Richie, τόνισε πως η στενή σχέση που έχει με την οικογένεια σημαίνει πως η βοήθεια του στην Khloe που τώρα μπαίνει στην μητρότητα είναι αυτονόητη και φυσικά διαθέσιμη. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αισθάνομαι πως όλοι μας είμαστε τόσο κοντά και τα παιδιά μας έχουν μεγαλώσει όλα μαζί, που είναι αυτονόητο πως ο καθένας μας είναι εκεί για τον άλλο. Δεν χρειάζεται πραγματικά να δώσω συμβουλές γιατί θα είμαι εκεί σε ό,τι χρειαστεί».

Khloe, μετά από αυτά ελπίζουμε να είσαι καλά και να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου επιτέλους.