Η Khloe Kardashian μόλις απέτυχε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα ή κάνουμε λάθος;

Η Khloe Kardashian μόλις απέτυχε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα ή κάνουμε λάθος;

Το είπε και ο Scott άλλωστε!

Ο Scott Disick έκανε το λάθος και επιβεβαίωσε τις φήμες για την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian. Η ίδια όμως τόσο καιρό προσπαθούσε (και ακόμα προσπαθεί) να αποπροσανατολίσει τους φωτογράφους και τους θαυμαστές της. Φίλες της οικογένειας δεν είμαστε αλλά το ‘’παιχνιδάκι’’ τους είναι αρκετά γνωστό. Τα λεφτά είναι πολλά και μία εγκυμοσύνη δεν την παραδέχεσαι τόσο μα τόσο εύκολα (και δωρεάν).

Ένα νέο πλάνο της Khloe δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Για να είμαστε ειλικρινείς, είμαστε αρκετά προϊδεασμένες και για αυτό το παρατηρήσαμε. Η τηλεπερσόνα φορούσε ένα εφαρμοστό jean παντελόνι, ένα μαύρο πουκάμισο και ένα σακάκι της ίδιας απόχρωσης αλλά αν παρατηρήσεις το σημείο της κοιλιάς θα αντιληφθείς πως η κατάσταση δεν είναι και τόσο… επίπεδη.

H Khloe είχε καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά, πριν τις φήμες περί εγκυμοσύνης, οπότε η εικόνα αυτή μάλλον δεν οφείλεται σε κάποια παρασπονδία. Λίγο το «κάρφωμα» του Scott, λίγο το jean, μάλλον η κυρία Kardashian πρέπει να προβεί σε δηλώσεις εντός των επόμενων εβδομάδων.


https://www.instagram.com/p/