Rihanna έχεις φτιάξει λίγο κορμάρα ή είναι ιδέα μας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Rihanna έχεις φτιάξει λίγο κορμάρα ή είναι ιδέα μας;

Το γυμναστήριο απέφερε καρπούς

Το τελευταίο διάστημα η Rihanna μας είχε ανησυχήσει ομολογουμένως με την υπερβολική αύξηση του βάρους της. Αρχικά (το καλοκαίρι που μας πέρασε) πιστέψαμε πως μας ετοιμάζει κι εκείνη κάποια έκπληξη, αφού πολλοί ήταν αυτοί που άφηναν να εννοηθεί πως η star από τα Barbados είναι έγκυος.

Τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ίσχυε τίποτα από όλα αυτά, μιας και η τραγουδίστρια απλά πήρε λίγο βάρος. Αυτό βέβαια ανήκει πια στο παρελθόν, αφού η τραγουδίστρια τους δύο τελευταίους μήνες έχει μειώσει σημαντικά το σωματικό της βάρος. Απ’ ότι φαίνεται η Rihanna ρίχνει αρκετό ιδρώτα στο γυμναστήριο και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε πριν από λίγες ημέρες να επιστρέφει από το γυμναστήριο και όπως κι εσύ θα δεις η star έχει ήδη χάσει αρκετά κιλά, ενώ έχει αρχίσει να δίνει περισσότερη έμφαση στα οπίσθια της. Φαίνεται πως το ρεύμα των Kardashian έχει αρχίσει να επηρεάζει και την Rihanna, η οποία φαίνεται να ακολουθεί την τακτική τους με τα μεγάλα οπίσθια.

Και αν δεν μας πιστεύεις μία ματιά στην φωτογραφία της παρακάτω –σε σύγκριση με το παρελθόν- θα αντιληφθείς και εσύ τη διαφορά.

rihannas booty transformation see sexy pics of her after hitting the gym post