Η αμήχανη στιγμή που η Kourtney Kardashian επισκίασε την Kim

Γωγώ Φούντα
Η αμήχανη στιγμή που η Kourtney Kardashian επισκίασε την Kim

Τι τρέχει με τις δύο διάσημες αδερφές;

Ως γνωστόν η οικογένεια Kardashian είναι η πιο διάσημη του πλανήτη, με τα μέλη της να βγάζουν λεφτά με το τσουβάλι και την ιντερνετική τους αξία να εκτοξεύεται μέρα με την μέρα. Κάτι άλλο που είναι γνωστό, είναι ότι η εμπορική ναυαρχίδα της οικογένειας είναι η Kim η οποία είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη και η πιο επικερδής.

Κατά πολλούς μάλιστα, είναι και η πιο σέξι, με τις καμπύλες της να αποτελούν σήμα κατατεθέν μιας και ειδικά τα οπίσθιά της έχουν κατά καιρούς γίνει θέμα συζήτησης.

Παρόλα αυτά, εσχάτως παρατηρούμε μία νέα άνοδο εντός της φαμίλιας, που δεν είναι άλλη από αυτή της Kourtney. Η μεγαλύτερη αδερφή της Kim από τη στιγμή που έδιωξε (επιτέλους) το Scott Disick, έχει κυριολεκτικά αναγεννηθεί.

4570A1BD00000578 4991112 image m 72 1508287670552

Μάλιστα, η τελευταία εμφάνιση των δύο αδερφών, επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που πιστεύουμε: Η Kourtney τείνει να εκθρονίσει την Kim. Οι δύο αδερφές λοιπόν πήγαν να αγοράσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο (!) και φυσικά οι κάμερες της εκπομπής τους ήταν εκεί.

Και μπορεί η Kim να φορούσε τα κολλητά της και να αναδείκνυε τις καμπύλες της, το κορμί της υπόθεσης ήταν η Kourtney η οποία διαθέτει εκπληκτικά πόδια και το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία.

Αυτά!