Η κίνηση της Kim Kardashian πραγματικά θα σε εκπλήξει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Kim Kardashian πραγματικά θα σε εκπλήξει

Ίσως ότι πιο όμορφο έχει κάνει τελευταία

 

Η Kim Kardashian μπορεί να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και τα social media με τις εμφανίσεις της, όμως όταν θέλει μπορεί να κάνει και πράγματα, τα οποία μπορούν πραγματικά να σε εκπλήξουν. Εδώ και ένα χρόνο – από τότε που έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι δηλαδή- έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σημείο που πολλές φορές δεν την αναγνωρίζουμε.

Οι casual εμφανίσεις της έχουν γίνει ολοένα και περισσότερες και η τελευταία της μάλιστα συνοδεύτηκε και από μία απίστευτη κίνηση που θα συγκινήσει ακόμη και τον πιο σκληρό άνθρωπο. Η reality star πήρε την τετράχρονη κόρη της, North West και πήγαν να μοιράσουν φαγητό στους άστεγους ανθρώπους.


https://www.instagram.com/p/

Και όμως, καλά διάβασες! Η 36χρονη reality star ήταν πιο ντυμένη από κάθε άλλη φορά – με φόρμα, λευκό φανελάκι και αθλητικά παπούτσια- και πραγματικά μας ξάφνιασε. Μαζί με την North πήγαν στο κέντρο του Los Angeles και βοήθησαν στην διανομή φαγητού σε άστεγους και άπορους ανθρώπους, φορώντας πάντα γάντια.


https://www.instagram.com/p/

Η Kim ήταν πολύ χαμογελαστή ενώ και η μικρή της βοηθός ήταν εκεί για να την διευκολύνει στην καλή της αυτή πράξη. Μπράβο Kim, για μία ακόμη φορά μας ενθουσίασες και μας εξέπληξες ευχάριστα.


https://www.instagram.com/p/