Οι φόβοι της Khloe Kardashian για το μέλλον της με τον Tristan Thompson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φόβοι της Khloe Kardashian για το μέλλον της με τον Tristan Thompson

Τι συνέβη με την reality star;

Μπορεί η Khloe Kardashian να προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την εγκυμοσύνη της, ωστόσο πια δεν είναι και πολύ εύκολο να μας πείσει πως δεν είναι έγκυος. Έχει κάνει πολλές αλλόκοτες κινήσεις και έχει απαθανατιστεί ήδη αρκετές φορές έχοντας μια υποψία φουσκωμένης κοιλίτσας και όσο και αν το αρνείται κανείς δεν την πιστεύει.

Θυμήσου επίσης πως ο Scott Disick σχεδόν μας το αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες μετά από μία συνέντευξη του στο E! Online. Μήπως όμως η reality star δεν το παραδέχεται λόγω των ανασφαλειών και τον φοβιών που αντιμετωπίζει; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Life & Style ο πατέρας του παιδιού της, Tristan Thompson, το έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να παντρευτεί και αυτό την έχει σοκάρει αρκετά.

Μάλιστα η Khloe φοβάται πως ο σύντροφος της θα την αφήσει στα κρύα του λουτρού και θα γυρίσει πίσω στην πρώην του, Jordan Craig, η οποία έχει φέρει στον κόσμο επίσης το παιδί του. Ο Prince όπως είναι το όνομα του μικρού αγοριού είναι ήδη 10 μηνών και η star φοβάται πως ο Tristan θα ερωτευτεί και πάλι από την αρχή με την Jordan. Την διακατέχει μία έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άντρες από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Lamar Odom και δεν θέλει να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.



Λογικό και αποδεκτό!