Και όμως! Η πριγκίπισσα Charlotte θα έχει αυτό το πρόβλημα μόλις μεγαλώσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως! Η πριγκίπισσα Charlotte θα έχει αυτό το πρόβλημα μόλις μεγαλώσει

Η πριγκίπισα Charlotte είναι το δεύτερο παιδί της Kate Middleton και του William και παρά το γεγονός πως έχει γεννηθεί σε ένα βασιλικό-πριγκιπικό περιβάλλον μεγαλώνοντας θα έχει ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα.

Ή καλύτερα για να είμαστε ειλικρινής τα παιδιά της Charlotte όταν εκείνη αποφασίσει να παντρευτεί θα έχουν πρόβλημα. Σύμφωνα λοιπόν με το πρωτόκολλο τα μελλοντικά παιδιά της μικρής δεν θα έχουν κανέναν επίσημο τίτλο σε αντίθεση με τα παιδιά του πρίγκιπα George που θα αποκτήσουν. Και γιατί συμβαίνει αυτό, θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

«Ο βασιλικός τίτλος λοιπόν περνάει μόνο στα αρσενικά παιδιά της οικογένειας και γι’ αυτό τα παιδιά της στο μέλλον δεν θα έχουν κάποιο τίτλο», αναφέρει η Joe Little συντάκτρια του Majesty στο περιοδικό People. Η Charlotte κληρονόμησε τον τίτλο της επειδή γεννήθηκε ως κόρη του πρίγκιπα William.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει προσφέρει στο παρελθόν τίτλους σε άλλους βασιλικούς απογόνους συμπεριλαμβανομένου τα παιδιά της κόρης της, πριγκίπισας Άννας. «Ο ίδιος κανόνας εφαρμόστηκε στην πριγκίπισσα Άννα όταν έκανε τα παιδιά της», συνεχίζει η Little. «Όταν παντρεύτηκε τον Mark Phillips και έκαναν παιδιά, τους δόθηκε αυτή η δυνατότητα. Ωστόσο επέλεξαν ο Peter και η Zara να αναγραφούν χωρίς τίτλους. Έτσι η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί και με την Charlotte».