Αυτό το περιμέναμε σίγουρα! Η Angelina Jolie έξαλλη και στεναχωρημένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό το περιμέναμε σίγουρα! Η Angelina Jolie έξαλλη και στεναχωρημένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Ήταν ακριβώς η αντίδραση που περιμέναμε

Εδώ και δύο ημέρες όλοι και όλα στρέφονται γύρω από τον Brad Pitt και την νέα φημολογούμενη σχέση του ή μάλλον σχεδόν σχέση του. Πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να είναι τρελά ερωτευμένος με την 21χρονη ηθοποιό, Ella Purnell και κάποιοι –κάποιες- έχουν κατεβάσει ρολά.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο των Brangelina ότι πιο τέλειο ήταν η είδηση που διαβάσαμε χθες πως ο Brad Pitt μάλλον βρίσκεται σε σχέση με την νεαρή ηθοποιό. Και εντάξει μπορεί εμά να μας ενθουσίασε αρκετά, υπάρχουν όμως και άτομα που δεν το έχουν πάρει και πολύ χαλαρά αυτό και φυσικά αναφερόμαστε στην Angelina Jolie.

Σύμφωνα με πηγές λοιπόν, η Angie δεν θα χαρεί και πολύ εάν οι φήμες αυτές βγουν αληθινές. Μία πηγή ανέφερε αποκλειστικά στο HollywoodLife πως όταν η ηθοποιός άκουσε για αυτή τη νέα εξέλιξη καθόλου δεν χάρηκε, ενώ αντίθετα φέρεται να είπε: «Αυτό το κορίτσι είναι τόσο νέο. Για το θεό είναι σχεδόν 20 χρονών, η διαφορά ατης ηλικίας τους είναι τεράστια, πως γίνεται να έκανε κάτι τέτοιο ο Brad;»

Φαίνεται πως η διάσημη ηθοποιός έχει ζηλέψει λίγο ή είναι ιδέα μας; Και αναρωτιόμαστε τι την ενοχλεί τελικά; Το γεγονός πως είναι πολύ μικρότερη του -και μικρότερη της- ή το γεγονός πως βρήκε κάποια που της μοιάζει;