Μαζί δεν κάνουν & χώρια δεν μπορούν! Ο Harry & η Meghan Markle μας απέδειξαν ξανά πόσο in love είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαζί δεν κάνουν & χώρια δεν μπορούν! Ο Harry & η Meghan Markle μας απέδειξαν ξανά πόσο in love είναι

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Καμία απόσταση δεν είναι μεγάλη όταν μιλάμε για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle. Οι δύο stars είναι φουλ ερωτευμένοι και όχι μόνο δεν το κρύβουν, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να ζήσουν τον έρωτα τους, ακόμη και κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα των φωτογράφων και των δημοσιογράφων.

Έχεις ακουστά την έκφραση «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν»; Αυτή είναι ακριβώς η πρόταση που χαρακτηρίζει την σχέση του αγαπημένου μας –κατά τα άλλα- ζευγαριού. Πριν από κάποια 24ωρα κυκλοφόρησαν φήμες πως το ζευγάρι σχεδιάζει ήδη τον γάμο του για τη νέα χρονιά και ο Harry όχι μόνο δεν το διέψευσε, αλλά έχει ήδη κλείσει εισιτήρια για Toronto στα τέλη του μήνα προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του να γιορτάσουν μαζί το Halloween.

44EA94D600000578 5004523 Harry plants a kiss on Meghan s cheek as the watch the Invictus a 2 1508632948856

Το ταξίδι αυτό βέβαια γίνεται και για επαγγελματικούς λόγους, αφού θα πρέπει να παρευρεθεί σε μία ομιλία στο ίδρυμα Obama στο Chicago. Ωστόσο ένας εκπρόσωπος του Kensington διαψεύδει πως ο πρίγκιπας θα πάει στο Τορόντο, αναφέροντας πως θα ξεκινήσει από και πρός το Λονδίνο με μοναδικό προορισμό το συνέδριο.

Πάντως ό,τι και να συμβεί στην πραγματικότητα και όσες φήμες περί ετοιμασιών του γάμου και αν ακούγονται το σίγουρο είναι ένα. Δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως επίσημη ανακοίνωση μέχρι τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια γάμου της Ελισάβετ στις 20 Νοέμβρη. Ένα μήνα υπομονή ακόμη λοιπόν.