18 φόρες που η οικογένεια της Shakira έγινε το #FamilyGoal μας

Ερμιόνη Σαρρή
18 φόρες που η οικογένεια της Shakira έγινε το #FamilyGoal μας

Ήταν αρχές Οκτώβρη (θαρρώ το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα) όταν το ίντερνετ τρελάθηκε και ο χωρισμός της Shakira και του Pique έβγαινε συνεχώς στην κεντρική σου σελίδα στο Facebook. Ένας ακόμη μεγάλος έρωτας του Hollywood νόμιζες πως τράβηξε κουρτίνα αλλά το ζευγάρι φρόντισε να το διαψεύσει με τον δικό του τρόπο. Mερικά stories στο instagram ήταν τόσο όσο για να καταλάβουμε την αλήθεια.

Οι δυο τους έχουν ερωτευτεί πολύ και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία οικογένεια... πρότυπο. Οι γιοι τους Milan και Sasha είναι πάντα γελαστοί και χαρούμενοι, όπως άλλωστε και οι γονείς τους. Παρακάτω θα δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις οικογενειακές τους στιγμές και ευχή μας είναι να συλλέξουμε το πενηνταπλάσιο μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αν πάλι και εσύ θες να βγάλεις μία φωτογραφία με την Shakira για το προσωπικό σου account στα social media έχεις σήμερα την ευκαιρία. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και ίσως είσαι εσύ η τυχερή που θα ταξιδέψει μέχρι την Βαρκελώνη και θα παρακολουθήσει τη Shakira σε μία «behind the scenes» βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Πάρε μέρος εδώ: https://chats.viber.com/queen.gr/en