Πες το μ’ ένα φιλί! Η απόδειξη της star στο Instagram που πρόδωσε την επανασύνδεση με τον πρώην της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πες το μ’ ένα φιλί! Η απόδειξη της star στο Instagram που πρόδωσε την επανασύνδεση με τον πρώην της

Αυτή τη φορά ελπίζουμε να κρατήσει

Μία εβδομάδα σχεδόν έχει περάσει από τότε που είδαμε το διάσημο ζευγάρι σε κοινή του έξοδο επτά μήνες μετά τον χωρισμό του. Όπως καταλαβαίνεις όλοι άρχισαν να μιλάνε για κάποια επανασύνδεση μεταξύ τους και φυσικά δεν είχαν άδικο, αφού όπως όλα δείχνουν οι δυο τους αποφάσισαν και πάλι να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Η προηγούμενη έξοδος τους δεν μαρτυρούσε και πολύ το ευτυχές γεγονός, ωστόσο μία ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram account της μας διέλυσε όποια αμφιβολία και αν είχαμε. Ένα boomerang βίντεο αποκάλυψε ένα σημάδι από το κραγιόν της στο πρόσωπο του και ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε για να σιγουρευτούμε για την επανασύνδεση τους.

Η Hilary Duff και ο Matthew Koma φαίνεται πως αποφάσισαν να προσπαθήσουν μία ακόμη φορά για τον έρωτα τους και κάπως έτσι μάλλον μας ανακοίνωσαν πως είναι και πάλι μαζί. Όχι βέβαια πως θέλαμε κάποιο τρανταχτό επιχείρημα για να το καταλάβουμε μιας και βγαίνουν αρκετό καιρό τώρα, αλλά σκέφτηκαν πως έπρεπε να μας το επιβεβαιώσουν κάπως.

45AAB27200000578 5016775 image m 14 1508943397015

Και σίγουρα αυτός είναι ο πιο έξυπνος και όμορφος τρόπος. Και καθόλου κλισέ –αν μας ρωτάς δηλαδή-. Ελπίζουμε αυτή η φορά να είναι και η τυχερή τους.


https://www.instagram.com/p/