«Αδύνατη, στα όρια της νευρικής ανορεξίας»: Η σταρ απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τα κιλά της

«Αδύνατη, στα όρια της νευρικής ανορεξίας»: Η σταρ απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τα κιλά της

Η μέση της είναι πιο μικροσκοπική και από... μικροσκοπική!

Πέρασε μία περίοδο που έκανε εντατική γυμναστική για χάρη μερικών ρόλων και το σώμα της άλλαξε μέσα σε μερικούς μήνες. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις πολύωρες προπονήσεις είχαν ως αποτέλεσμα εκείνη να χάσει αρκετά κιλά και ειδικά η μέση της να «μαζέψει» περισσότερο από τα συνηθισμένη.

Μία της εμφάνιση της στο CFDA & Vogue Fashion Fund gala ήταν αρκετή για να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων με την εικόνα της. Η Ruby Rose φόρεσε ένα crop top και άφησε την μικροσκοπική της μέση σε κοινή θέαση. Πολλά ήταν τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας και κακής επιρροής αλλά η ίδια φρόντισε να δώσει την δική της απάντηση στους επικριτές της.


https://www.instagram.com/p/


https://www.instagram.com/p/

«Πώς μπορώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να ξεπεράσουν κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα; Μπορώ να τους εμπνεύσω να σταματήσουν να τρώνε τα άσχημα επεξεργασμένα τρόφιμα, το γρήγορο φαγητό και τον καρκίνο που προκαλούν τρόφιμα. Μπορώ να τους εμπνεύσω να μην πίνουν σόδα ή αλκοόλ και πώς να γυμνάζονται καλά ... αλλά ίσως μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για να σταματήσετε να βλέπετε αυτό που νομίζετε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε τον τύπο σώματος κάποιου άλλου».

45B9121200000578 5022835 Maybe you can train yourself to stop seeing what you think is t a 25 1509078555948
ruby2