Έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η Chiara Ferragni μόλις ανακοίνωσε στο Instagram την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η Chiara Ferragni μόλις ανακοίνωσε στο Instagram την εγκυμοσύνη της

Και είναι ήδη 5 μηνών

Οι εγκυμοσύνες στην showbiz πάνε κι έρχονται το τελευταίο διάστημα και αυτή τη φορά έφτασαν και στον beauty/fashion τομέα, αφού μία από τις πιο γνωστές fashion bloggers και influencer στον κόσμο σύντομα θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η όμορφη ξανθιά blogger που εμείς εδώ στο Queen λατρεύουμε ιδιαιτέρως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της και τραγουδιστή Fedez.

Ο λόγος για την Chiara Ferragni, η οποία πριν από δύο περίπου ώρες ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της account στο Instagram πως είναι ήδη 5 μηνών έγκυος και πως τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφος της ανυπομονούν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας τους. Μπορεί βέβαια να θυμάσαι που σου του είχαμε αναφέρει ξανά, όταν την συναντήσαμε στο Fashion Week του Μιλάνου.

Η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από το προσωπικό της blog είχε αναφέρει πως τότε υπήρχαν φήμες για την εγκυμοσύνη της, όμως η ίδια πριν από λίγες ώρες μας το ανακοίνωσε κι επίσημα. Μάλιστα, αν καταλάβαμε σωστά από τα λεγόμενα της στη λεζάντα της φωτογραφίας θα γίνουν γονείς σε ένα γλυκούλικο αγοράκι.


https://www.instagram.com/p/

Το πιο όμορφο ωστόσο στη φωτογραφία της ήταν το στέμα που φορούσε με τον τίτλο Mother to be, ενώ ο σύντροφος της φορούσε ένα καπέλο που έγραφε, Daddy. Ανυπομονούμε κι εμείς μαζί της για το μεγάλο γεγονός.


https://www.instagram.com/p/