Μετά τις φήμες περί απιστίας, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τις φήμες περί απιστίας, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί

Η σχέση τους έχει κλείσει ήδη έναν χρόνο

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος (και κάτι) από τότε που το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας μας τη σχέση του. Μπορεί να τους χωρίζουν κάποια χρόνια, όμως πολλάκις έχει αποδειχθεί –και ειδικά στο Hollywood- πως σε θέματα αγάπης η ηλικία δεν παίζει κανέναν, μα κανέναν απολύτως ρόλο.

Πριν από περίπου έναν μήνα κυκλοφόρησε η είδηση πως το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα και παρά το γεγονός πως κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε την είδηση, η ηθοποιός εμφανίστηκε λίγες μέρες αργότερα φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Μάλιστα, προσπάθησε να κρυφτεί από τις κάμερες, όταν αυτές την πλησίασαν.

Η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronofsky έκαναν μετά από καιρό την εμφάνιση τους, όταν απαθανατίστηκαν να φτάνουν σε ξενοδοχείο του Los Angeles το Σάββατο. Και οι δύο ήταν αρκετά casual ντυμένοι και προσπαθούσαν να ξεφορτώσουν τις βαλίτσες τους από το αυτοκίνητο. Είναι η πρώτη τους εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό και μετά από τις φήμες περί απιστίας για την Jennifer.

45CA9AAB00000578 0 image a 19 1509259955396

Η Anna Faris ήταν αυτή που μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε αναφέρθηκε σε απιστία του συζύγου της, Chris Pratt με την Lawrence, όταν οι δυο τους δούλευαν μαζί στην ταινία Passengers. Η 27χρονη ηθοποιός ωστόσο δεν πήρε καμία θέση στο όλο συμβάν και το ίδιο έπραξε και ο σύζυγος της Darren. Οι δυο τους φαίνεται να περνούν αρκετά καλά και το τελευταίο που επιθυμούν είναι οι διαμάχες και οι κόντρες μεταξύ τους.

45CA992A00000578 0 image a 21 1509259968509