Khloe μήπως ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσεις την εγκυμοσύνη σου;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe μήπως ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσεις την εγκυμοσύνη σου;

Για μία ακόμη φορά προσπάθησε να την κρύψει

Ένα ατελείωτο κρυφτό (ή και κυνηγητό όπως θες πες το) έχει καταντήσει η όλη ιστορία με την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian. Όλοι ξέρουν πως είναι έγκυος κι εκείνη κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα απολύτως. ‘Η τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να κάνει κάθε φορά που απαθανατίζεται σε κάποια δημόσια έξοδο της.

Η εγκυμονούσα reality star εδώ και ένα μήνα δεν λέει να αποκαλύψει ή μάλλον να επιβεβαιώσει την είδηση της κυοφορίας της, ωστόσο κάθε φορά που βγαίνει έξω προσπαθεί με χίλιους δυο τρόπους να κρύψει την φουσκωμένη κοιλιά. Αυτό συνέβη και το Σάββατο το απόγευμα που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη όπου και πήγε σε ένα event για την προώθηση των ρούχων της The Good American.

45C69FD300000578 0 image a 121 1509215809399

Η 33χρονη σχεδιάστρια μόδας ήταν ντυμένη στα μαύρα –φυσικά- και προσπάθησε για μία ακόμη φορά να καλύψει την φουσκωμένη της κοιλιά με την μεγάλη τσάντα που κρατούσε. Ο φακός την απαθανάτισε καθώς έβγαινε από το αμάξι της για να εισέλθει στο κτίριο, ωστόσο και πάλι δεν μπορέσαμε να δούμε την κοιλιά της. Αυτό όπως καταλαβαίνεις ενισχύει ακόμη περισσότερο τις φήμες περί εγκυμοσύνης, όσο κι αν εκείνη προσπαθεί για το αντίθετο.

45C6A7A600000578 0 image a 115 1509215455602

Επιπλέον σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και το αρκετά πρησμένο στήθος της, λόγω τοων ορμονών. Khloe, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες αποκαλύψεις;