Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού Weeknd - Selena Gomez

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού Weeknd - Selena Gomez

Το είχε ανακαλύψει αρκετούς μήνες πριν ο τραγουδιστής

Ο χωρισμός της Selena Gomez και του Weeknd είναι πια οριστικός και απ’ ό,τι φαίνεται τις τελευταίες μέρες, το ίδιο οριστική θεωρείται και η επανασύνδεση τους, παρά το γεγονός πως εκείνοι δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια δήλωση. Ο Weeknd από την άλλη ήταν σκεπτικός και ανήσυχος εδώ και αρκετό καιρό και τώρα επιβεβαιώθηκε.

Μετά το χειρουργείο μεταμόσχευσης νεφρού της τον Ιούνιο, η Selena άρχισε να έχει επαφές και πάλι με τον πρώην της, Justin Bieber. «Ανησυχούσε σαν φίλος και απλά ήθελε να μάθει πως είναι», αναφέρει μία πηγή στο νέο τεύχος του Us Weekly και συνεχίζει: «Έτσι άρχισαν να βγαίνουν ξανά, απλά νοιάζεται ο ένας για τον άλλον».

Και καθώς η επανασύνδεση τους ξεκίνησε ως φιλική και πλατωνική, παλιά συναισθήματα άρχισαν να βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια. Φίλος από το περιβάλλον της Selena ωστόσο αναφέρει, πως τον Weeknd δεν τον ένοιαζε και ιδιαίτερα για την φιλία τους κι αυτό γιατί είχε εμπιστοσύνη στην σύντροφο του. Εκείνον που δεν εμπιστευόταν ήταν ο Justin, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται τελικά, κατάφερε να τους χωρίσει.

«Η 25χρονη τραγουδίστρια ακολούθησε την καρδιά της, ο Justin είναι η αδερφή ψυχή της. Πάντα είχε την καρδιά της και την προσοχή της», αναφέρει φίλη της. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, το καμπανάκι του χωρισμού τους χτυπούσε αρκετούς μήνες τώρα, μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε. Η επανασύνδεση τους είναι πια δεδομένη και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.