Η Karen Ibasco κέρδισε το στέμμα της Miss Earth 2017,πρέπει όμως να διαβάσεις την τρομερή δήλωσή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Karen Ibasco κέρδισε το στέμμα της Miss Earth 2017,πρέπει όμως να διαβάσεις την τρομερή δήλωσή της

Ό,τι πιο σωστό έχει ακουστεί μέχρι αυτή τη στιγμή

Από εχθές το βράδυ η Φιλιππινέζα Karen Ibasco είναι η Miss Earth 2017, η οποία ξεχώρισε και επελέγη ανάμεσα από 84 συνολικά διαγωνιζόμενες. Και όπως φαντάζεσαι σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς που παίζει πάντα ρόλο το ύψος, η κορμοστασιά, η ομορφιά και το παρουσιαστικό γενικότερα, η Karen κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο για έναν ακόμη λόγο.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Mall του Asia Arena και έμελλε να είναι αυτός ο χώρος όπου για πρώτη φορά μοντέλο κατάφερε να βάλει τα γυαλιά στους κριτές και όχι με την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της. Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων η Ibasco μίλησε για τη βιοποικιλότητα, λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να προστατευθεί το οικοσύστημα, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία στο περιβάλλον.

Στην αναμενόμενη ερώτηση οι φιναλίστ έπρεπε να απαντήσουν στην ερώτηση: «Ποιος ή τι νομίζετε ότι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της μητέρας γης και γιατί;». Εκεί ήταν που η Karen Ibasco έδωσε μία εκπληκτική απάντηση, αφήνοντας τους κριτές με το στόμα ανοιχτό και κερδίζοντας επάξια το στέμμα.

Η 26χρονη λοιπόν είπε: «Πιστεύω πως το πραγματικό πρόβλημα στον κόσμο δεν είναι η κλιματική αλλαγή. Το πραγματικό πρόβλημα είμαστε εμείς οι ίδιοι εξαιτίας της άγνοιας και της απάθειας μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε να αλλάζουμε τον τρόπο μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε, να επαναπροσδιορίσουμε τα βήματα μας γιατί μαζί ως παγκόσμια κοινότητα, οι μικροπροσπάθειες μας θα έχουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα βοηθήσει στη διάσωση του σπιτιού μας, του πλανήτη μας. Σας ευχαριστώ»!

Όπως καταλαβαίνεις λίγα λεπτά αργότερα τα tweets για την απάντηση της Karen κατέκλυσαν το διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντας την, την πιο έξυπνη βασίλισσα γι’ αυτή τη χρονιά. Και δεν είχαν καθόλου άδικο.