Κι όμως η εικονιζόμενη είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως η εικονιζόμενη είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός του Hollywood

Στοίχημα πως κι εσύ δεν την αναγνώρισες

Έχουμε δει πολλές φορές στο Hollywood τους αγαπημένους μας ηθοποιούς να μεταμφιέζονται και να αλλάζουν εξωτερική εμφάνιση για την ανάγκη των γυρισμάτων μιας ταινίας στην οποία συμμετέχουν. Πολλές φορές δυσκολευόμαστε αρκετά να αναγνωρίσουμε ποιος κρύβεται πίσω από την αμφίεση αυτή, άλλες είναι λίγο πιο εύκολο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορέι να μην υπήρχε ολική μεταμφίεση, όμως δυσκολευτήκαμε από αρκετά, έως πολύ να αναγνωρίσουμε την ηθοποιό σε αυτή της την εκδοχή. Κοντό αγορίστικο μαλλί, κουρασμένα μάτια και πρόσωπο, σκούφος στο κεφάλι και ρούχα αταίριαστα, βρώμικα και υπερβολικά φαρδιά ήταν αυτά που έκαναν το έργο μας λίγο πιο δύσκολο.

4609B3C400000578 5051679 Blake who is reportedly playing a female spy in the movie wrappe m 18 1509892173182

Ίσως αν δεν κοιτούσαμε τις φωτογραφίες λίγο πιο προσεκτικά να μην αναγνωρίζαμε ποια είναι η celebrity που υποδύεται αυτήν την άστεγη –πιθανώς- και άπλυτη κυρία. Ωστόσο με δύο –τρεις καλές ματιές καταλήξαμε. Η Blake Lively είναι πραγματικά αγνώριστη και αν δεν βλέπαμε το όνομα της κάτω από τις φωτογραφίες στην συνέχεια ίσως και πάλι να μην της δίναμε ιδιαίτερη σημασία.

4609BB2E00000578 5051679 image a 11 1509892011934

Η 30χρονη ξανθιά ηθοποιός βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, The Rhythm Section και ήταν μια τελείως διαφορετική Blake από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Τόσο που αν την έβλεπε έξω έτσι αλλαγμένη, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Ryan Reynolds. Ομολογούμε πως παρά το γεγονός πως δεν είχε ιδιαίτερα εφέ ήταν αρκετά δύσκολο να ανακαλύψουμε πια star κρυβόταν κάτω από αυτό το look.

Και όσο βλέπουμε τις φωτογραφίες, τόσο σιγουρευόμαστε πως θέλουμε πολύ να δούμε την ταινία στην οποία και πρωταγωνιστεί.