Το πρόβλημα υγείας της Mariah Carey και η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πρόβλημα υγείας της Mariah Carey και η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Σίγουρα ήταν για το καλό της

Εάν τα –σοκαριστικά αν μη τι άλλο- δημοσιέυματα είναι αληθινά, τότε η Mariah Carey πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση για την ζωή της και γι’ αυτό της αξίζουν σίγουρα μόνο μπράβο. Σύμφωνα με πήροφορίες που μεταδίδει το Page Six, η 47χρονη τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση γαστρικού μανικιού*, προκειμένου να χάσει βάρος.

Ο τύπος αναφέρει πως η star έκανε το χειρουργείο προκειμένου να βοηθηθεί να χάσει κάποια κιλά, αφού όπως λέγεται πια δυσκολευόταν πολύ να χορεύει στις συναυλίες της, ενώ είχε βαρεθεί και το body shaming που της ασκούσαν σε κάθε εμφάνιση και ανάρτηση της στα social media.

Η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση μειώνει την ποσότητα του φαγητού που επιτρέπεται στο στομάχι, καθιστώντας τον ασθενή να νιώθει χορτάτος πιο γρήγορα, έτσι ώστε να καταναλώνει πολύ λιγότερες ποσότητες. Σύμφωνα με το Page Six η τραγουδίστρια κινητοποιήθηκε να χάσει βάρος, όταν διαπίστωσε πως τα επιπλέον κιλά της καθιστούσαν πιο δύσκολο το να κινείται και να χορεύει στη σκηνή.

45EB7D9400000578 0 image a 71 1510027283293

Η πηγή αναφέρει, πως η Mariah έκανε το χειρουργείο πριν από περίπου έναν μήνα και έχει ήδη δει κάποια θετικά αποτελέσματα, ενώ αισθάνεται και πολύ καλύτερα η ίδια. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο χρόνο είχε πάρει υπερβολικά πολλά κιλά και η κίνηση της αυτή σίγουρα μόνο καλό της έκανε.

Ελπίζουμε να τη δούμε σύντομα ανανεωμένη και πιο υγιή από ποτέ!

**To γαστρικό μανίκι είναι η βαριατρική επέμβαση στην οποία ένα μεγάλο τμήμα του στομάχου(80-85%) αφαιρείται και παραμένει το υπόλοιπο 15% που έχει σχήμα επιμήκους σωλήνα. Μετά την αφαίρεση του μεγαλύτερου τμήματος του στομάχου, τα εναπομείναν 15% έχει μικρή χωρητικότητα και έτσι ο ασθενής δεν μπορεί να φάει. Η απώλεια βάρους είναι ταχεία τον πρώτο χρόνο και μπορεί να φθάσει το 50-60% του πλεονάζοντος βάρους. Στη συνέχεια τα υπόλοιπα 1-2 χρόνια σταθεροποιείται η απώλεια.