Η εκδίκηση του Weeknd! Η νέα συνοδός του τραγουδιστή μάλλον δεν θα αρέσει στον Justin Bieber

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εκδίκηση του Weeknd! Η νέα συνοδός του τραγουδιστή μάλλον δεν θα αρέσει στον Justin Bieber

Weeknd, εμείς είμαστε μαζί σου

Τελικά τον χωρισμό δεν πρέπει να τον φιλοσοφείς και πολύ γιατί χάνεις σημαντικά πράγματα από την ζωή σου. Είδες η Selena χώρισε από τον Weeknd και πριν καλά καλά το καταλάβουν και οι ίδιοι έβγαινε ήδη με τον Justin Bieber. Του Abel του πήρε περίπου δύο εβδομάδες για να το συνειδητοποιήσει (δεν είναι και λίγο αυτό που του έκανε), είναι όμως και πάλι στις επάλξεις.

Και πληρώνει τη Selena Gomez και τον Justin με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Εντάξει μπορεί να μην βγαίνει με την Bella Hadid ξανά, βγαίνει όμως με κάποια που σίγουρα δεν θα αρέσει στον Justin Bieber όταν το μάθει. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 27χρονο τραγουδιστή να φεύγει την Παρασκευή το βράδυ από το Beverly Hills με την πρώην σύντροφο του Justin, Yovanna Ventura.

the weeknd goes on a date with yovanna ventura 02

Οι δυο τους εθεάθησαν να κάθονται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, το οποίο είχε προορισμό ένα πάρτι σε μία έπαυλη. «Ο Weeknd ήταν εκεί χεράκι-χεράκι όλο το βράδυ με την Yovanna», ανέφερε μία πηγή στο Us Weekly και συνέχισε: «Έφτασαν μαζί. Καθόλη την διάρκεια της βραδιάς κρατιόντουσαν χέρι-χέρι. Έμειναν στο πάρτι περίπου δύο ώρες και όπου και αν πήγαιναν μέσα στον χώρο κρατιόντουσαν από το χέρι. Την επιδείκνυε συνεχώς. Προσπαθούσε να κάνει εμφανές και προφανές, πως ήταν με κάποια. Ωστόσο ήταν πολύ όμορφοι μαζί».

the weeknd goes on a date with yovanna ventura 03

Αυτά από τον Weeknd, ο οποίος αποφάσισε να πάρει όπως φαίνεται το αίμα του πίσω και να συνεχίσει την ζωή του. Keep going Abel!