Selena & Justin love story: Η μεγάλη απόφαση που πήρε το διάσημο ζευγάρι θα σε ξαφνιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Selena & Justin love story: Η μεγάλη απόφαση που πήρε το διάσημο ζευγάρι θα σε ξαφνιάσει

Ίσως όμως έπρεπε να γίνει

Είναι πλέον γεγονός πως η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι και πάλι μαζί και σίγουρα αν δεν το είχες καταλάβει μέχρι τώρα, οι κοινές τους έξοδοι εδώ και δύο εβδομάδες θα σε έκαναν να το εμπεδώσεις για τα καλά. Και μπορεί ο Justin πριν από δύο μέρες να εθεάθη να φλερτάρει με μία άλλη κοπέλα, η Selena φαίνεται πως τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει φουλ.

Μάλιστα το ζευγάρι πήρε μια μεγάλη απόφαση για την σχέση του και την επιβίωση αυτής. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People οι δυο τους αποφάσισαν να χαμηλώσουν λίγο τους τόνους και να κάνουν την σχέση τους κάπως πιο ιδιωτική και κρυφή αν θες. Μία πηγή από την πλευρά του τραγουδιστή μάλιστα ανέφερε πως το ζευγάρι είναι υπέροχα και πολύ ευτυχισμένο μαζί.

Και αν κρίνουμε από το χαμόγελο της Selena Gomez στις φωτογραφίες που έχουν απαθανατιστεί μαζί ως τώρα αυτό είναι σίγουρα αλήθεια. Μα μετά από όλα όσα της έχει κάνει εμείς κρατάμε και μία πισινή, γιατί η αλήθεια είναι πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει και πολύ εύκολα. Να ελπίζουμε πως ο Justin αυτήν τη φορά αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα;

Θα δείξει, για την ώρα μην περιμένεις να δεις άλλες τόσο τρυφερές στιγμές μεταξύ τους γιατί τα παιδιά αποφάσισαν να προστατέψουν την ιδιωτικότητα της σχέσης τους.