Καμία ντροπή! Ο star είναι ακόμη παντρεμένος & κάνει την πρώτη δημόσια έξοδο με τη νέα του σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καμία ντροπή! Ο star είναι ακόμη παντρεμένος & κάνει την πρώτη δημόσια έξοδο με τη νέα του σύντροφο

Δεν τον σταματά τίποτα

Μόλις στα μέσα του προηγούμενου μήνα κυκλοφόρησε η είδηση που ήθελε τον γνωστό και πολύ διάσημο ηθοποιό να απατά την επί 22 χρόνια σύζυγο του με συμπρωταγωνίστρια του και μάλιστα να μην τον νοιάζει καθόλου για εκείνη. Όπως φαίνεται ο έρωτας σε χτυπά ακόμη και αν είσαι χρόνια παντρεμένος και έχεις και τέσσερα παιδιά, και αυτό ακριβώς συνέβη και στον ηθοποιό.

Η εξωσυζυγική του σχέση αποκαλύφθηκε πριν από έναν μήνα περίπου και ο star μόλις έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του με την νέα σύντροφο. Το «αστείο» της υπόθεσης; Ο ηθοποιός είναι ακόμη παντρεμένος και δεν έχει κινήσει ακόμη διαδικασίες διαζυγίου. Ωστόσο αυτό φαίνεται να μην τον πτοεί και να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις προσωπικές του στιγμές με τον νέο του έρωτα.

Ο Ewan McGregor άφησε όπως καταλαβαίνεις την ελληνικής καταγωγής σύζυγο του Eve Mavrakis στα κρύα του λουτρού για τα μάτια της Mary Elizabeth Winstead, με την οποία ήρθε πιο κοντά στην ταινία που πρωταγωνιστούν μαζί, Fargo. Ο Σκωτσέζος ηθοποιός έδειχνε αναμφίβολα trendy στην πρώτη του δημόσια έξοδο με την νέα του σύντροφο, με την οποία σε όλες τις φωτογραφίες απαθανατίστηκε να περπατά χέρι χέρι.

464315CD00000578 0 image a 8 1510508255465
464316B500000578 0 image a 4 1510508145792

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με την σύζυγο του Eve, εδώ και αρκετούς μήνες δεν τα πήγαιναν καλά, ενώ έμεναν και σε διαφορετικά σπίτια από τον Μάιο που μας πέρασε. Όπως και να έχει ίσως θα μπορούσε να είναι πιο διακριτικός, τουλάχιστον μέχρι να χωρίσει. Δεν συμφωνείς;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.