Η Kim Kardashian μόλις αποκάλυψε το φύλο του τρίτου της παιδιού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian μόλις αποκάλυψε το φύλο του τρίτου της παιδιού

Τι θα είναι το αδερφάκι που θα αποκτήσει η North και ο Saint West;

Εδώ και κάποιους μήνες γνωρίζουμε πως η Kim Kardashian και ο Kanye West πρόκειται να γίνουν γονείς για τρίτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας. Ήταν κάτι που το διάσημο ζευγάρι το ήθελε πολύ, όμως λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει η reality star προκειμένου να διακινδυνεύσει την υγεία της και τη ζωή της στράφηκαν σε μία παρένθετη μητέρα.

Το παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West είναι το πρώτο από τα 3 νέα μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner που θα έρθουν στον κόσμο (κι αν μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμη οι δύο αδερφές την εγκυμοσύνη τους) και η διάσημη τηλεπερσόνα, μόλις πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε το φύλο του μωρού της.

Η 37χρονη star ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και ανακοίνωσε on air πως εκείνη και ο σύζυγος της περιμένουν κοριτσάκι. Μίλησε επίσης για το baby shower που πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αναφέροντας επίσης πως η North ανυπομονεί όσο τίποτα να έρθει στον κόσμο το νέο της αδερφάκι.

«Οι καλεσμένοι έφεραν παιχνίδια και δώρα και η North τα άνοιξε όλα την επόμενη μέρα, λέγοντας μου: μαμά αφού η αδερφή μου δεν είναι ακόμη εδώ, νομίζω πως χρειάζομαι όλα τα παιχνίδια της στο δωμάτιο μου και θα παίζω με αυτά για να σιγουρευτώ πως θα είναι εντάξει μέχρι εκείνη να έρθει», ανέφερε η Kim στην συνέντευξη της.