Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Η κίνηση του ζευγαριού που αποδεικνύει πως ο αρραβώνας είναι κοντά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Η κίνηση του ζευγαριού που αποδεικνύει πως ο αρραβώνας είναι κοντά

Και τον περιμένουμε πως και πως

Μπορεί η Selena Gomez να χώρισε με τον Weeknd -και να είναι ξανά με τον Justin Bieber- και να χάσαμε το ένα από τα δύο αγαπημένα μας ζευγάρια, η Meghan Markle όμως και ο πρίγκιπας Harry είναι ακόμη μαζί και απ’ ότι φαίνεται θα είναι για πολύ καιρό ακόμη. Τι σημασία έχει που έχουμε καιρό να τους δούμε μαζί κάπου έξω, μας φτάνει το γεγονός πως είναι τρελά ερωτευμένοι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη.

Όπως καταλαβαίνεις όμως, όλοι περιμένουμε εναγωνίως την ημέρα που ο Harry θα γονατίσει μπροστά στη Meghan και θα της κάνει την πολυπόθητη ερώτηση. Και μπορεί αυτό να αργεί λίγο, μιας και όλοι περιμένουν πρώτα να γεννήσει η Kate Middleton, η μετακόμιση και συγκατοίκηση όμως είναι πιο κοντά από ποτέ.

Και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Πως ο πρίγκιπας Harry είναι απίστευτα ερωτευμένος μαζί της και ανυπομονεί για την στιγμή αυτή πυ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Απόδειξη; Η κίνηση της Meghan Markle να μετακομίσει στο σπίτι του στο Λονδίνο αμέσως μετά την ημέρα των Ευχαριστιών. Η ηθοποιός σκέφτεται και θέλει να περάσει τις γιορτές με την μητέρα της και αμέσως μόλις αυτές τελειώσουν θα μετακομίσει στο Λονδίνο.

Η συγκατοίκηση δηλώνει ξεκάθαρα πως είναι το επόμενο βήμα για τους δύο νέους και ανυπομονούμε για την στιγμή αυτή. Κάπου στα τέλη Οκτώβρη διαβάσαμε πρώτη φορά για την κίνηση αυτή της Meghan, που την ήθελε να αλλάζει σπίτι μέσα στον Νοέμβριο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πότε ακριβώς. Τώρα που ξέρουμε το πότε, κάνουμε υπομονή ως τις 25 Νοέμβρη (23 είναι η μέρα των Ευχαριστιών).