Μας έχει μπερδέψει: Λίγες μέρες μετά την έξοδο με νέο σύντροφο, απαθανατίζεται με τον πρώην της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μας έχει μπερδέψει: Λίγες μέρες μετά την έξοδο με νέο σύντροφο, απαθανατίζεται με τον πρώην της

Την λες και αναποφάσιστη

Μπορεί πριν από κάποια χρόνια να έβγαινε με το πιο sexy αρσενικό του πλανήτη γη –και ναι, να την ζηλεύαμε κάπως- αυτό όμως είναι πια μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν, αφού ο ηθοποιός έχει γίνει μπαμπάς και η σύντροφος του είναι ό,τι πιο sexy κυκλοφορεί στα catwalks.

Εκείνη πάλι ενώ πριν λίγο καιρό φημολογούνταν πως βγαίνει με τον Diego Luna, τώρα εθεάθη να φιλά τον πρώην της σε μία εμφάνιση τους στο Los Angeles και κάποια ερωτηματικά κατέκλυσαν το μυαλό μας. Πρόκειται για κάποια επανασύνδεση ή μήπως για κάποιο μπέρδεμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη στο μυαλό της;

Η Suki Waterhouse και ο Bradley Cooper μπορεί να μην είναι πια μαζί, όμως κι εκείνη δεν δείχνει να έχει καταλάβει και πολύ καλά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει. Η 25χρονη έβγαινε με τον Miles Kane για περίπου δύο χρόνια πριν εκείνη τα βρει με τον Bradley, και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες της Sun άτομα τους είδαν να φιλιούνται στη διάρκεια μιας συναυλίας.

4668268800000578 5088149 image m 2 1510822773196

Και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα με αυτό, αν πιο πριν δεν δήλωνε πως είναι σε σχέση με τον Diego Luna. Είναι ξεκάθαρο πως η 25χρονη ηθοποιός είναι αρκετά μπερδεμένη και δεν ξέρει και πολύ καλά τι θέλει. Καμία εντύπωση δεν μας κάνει βέβαια, με τους stars του Hollywood όλα είναι πιθανά.