Η απόλυτη ευτυχία! Η ηθοποιός γέννησε πριν από έναν μήνα και εμείς μόλις το μάθαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόλυτη ευτυχία! Η ηθοποιός γέννησε πριν από έναν μήνα και εμείς μόλις το μάθαμε

Δες την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της

Ξέρεις πολύ καλά πως τα πράγματα που γίνονται στο Hollywood δεν γίνονται πάντα αμέσως γνωστά και αυτό είναι κάτι που δεν μας προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση. Πόσες φορές δεν έχουμε μάθει εκ των υστέρων για αρραβώνες, γάμους και εγκυμοσύνες που έχουν πραγματοποιηθεί αρκετό καιρό πριν.

Κάπως έτσι λοιπόν και αυτή την φορά, μαθαίνουμε πως η διάσημη ηθοποιός γέννησε πριν από έναν μήνα το πρώτο της παιδάκι και ναι σωστά μαντεύεις, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η 36χρονη star γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι τον προηγούμενο μήνα και μόλις πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας έτσι γνωστή την είδηση.



Η Julia Stiles και ο σύζυγος της Preston J. Cook είναι αυτή την στιγμή οι πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι και καθόλου δεν τους παρεξηγούμε. Η νέα μανούλα έκανε την ανακοίνωση με μια πολύ όμορφη φωτογραφία στο προσωπικό της account. Ο νεογέννητος γιος της κρατάει με το χεράκι του το μεγάλο -γι’ αυτόν- δάχτυλο του μπαμπά του και το Instagram λιώνει!

44BEBDA200000578 4922810 image m 99 1506453462097

Να τους ζήσει ο μικρούλης.