Όχι κι αυτός: Ο πιο αγαπημένος star της εφηβείας σου κατηγορείται για βιασμό

Γωγώ Φούντα
Όχι κι αυτός: Ο πιο αγαπημένος star της εφηβείας σου κατηγορείται για βιασμό

Μάλλον είχες κι εσύ αφίσα του στο δωμάτιό σου

Και ενώ βρισκόμαστε εν μέσω μία απίστευτης κατάστασης, όπου διάσημες και μη κυρίες κατηγορούν σωρηδόν stars, για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς, έρχεται κι αυτή η είδηση να μας ταράξει περισσότερο από όλες.

Ο πιο αγαπημένος της εφηβείας μας, το αγόρι που είχαμε αφίσες του σε όλους μας τους τοίχους και ξέραμε τα πάντα για τη ζωή του και όχι μόνο, Nick Carter, κατηγορείται και αυτός για βιασμό και μάλιστα από την τραγουδίστρια Melissa Schuman.

Έπειτα λοιπόν από δημοσίευμα του RadarOnline, σχετικά με τις έρευνες γύρω από το μέλος των Backstreet Boys έπειτα από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, η Schuman πήρε την απόφαση να μιλήσει.

Όπως υποστήριξε, ο Nick ήταν τότε 22 ετών, και την είχε καλέσει στο διαμέρισμά του, το οποίο μοιραζόταν με έναν φίλο. Εκείνη επισκέφτηκε τον Carter μαζί με τη συγκάτοικό της και ενώ κάποια στιγμή άρχισαν να φιλιούνται, εκείνη του ζήτησε να μην προχωρήσει. Κάτι που εκείνος δε σεβάστηκε, και την ανάγκασε να κάνουν σεξ.

Nick Press Photo

Η ίδια, το έκανε κυρίως για να στηρίξει την ανώνυμη κοπέλα που επίσης κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον ξανθό τραγουδιστή.

backstreet boys everybody video facts

Ποιος να μας το έλεγε, ότι όταν τον θαυμάζαμε ξανθούλη και γλυκούλη να τραγουδάει, τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς.