Το τατουάζ: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Τι σκέφτονται οι δημιουργοί και το κανάλι

Το τατουάζ: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Τι σκέφτονται οι δημιουργοί και το κανάλι

Ο ισχυρός άσος στο μανίκι του Alpha και το 2018 θα είναι Το τατουάζ

Η κοινωνική σειρά της σεναριογράφου Βάνας ∆ηµητρίου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, καθηλώνει στη βραδινή ζώνη 1.300.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης.

Πληροφορίες της εφημερίδας espresso αναφέρουν ότι η σειρά με την έντονη αστυνομική πλοκή αλλά και τα πολλά ερωτικά ειδύλλια είναι στα σχέδια του καναλιού από τη νέα χρονιά να προβάλλεται καθημερινά!

Ούτως ή άλλως η μαύρη κομεντί «Κόκκινο νυφικό» θα ολοκληρωθεί μέσα σε 10 επεισόδια, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί μεταξύ της διοίκησης του Alpha και των δύο βασικών συντελεστών της σειράς Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου, οι οποίοι υπογράφουν και αυτή την παραγωγή.
«Η σκέψη της Βάνας και του Ανδρέα για το “Τατουάζ” είναι ένα βήμα μπροστά. Το “Τατουάζ” δεν το εγκαταλείπουμε, το έχουμε σαν παιδί μας και ξέρουμε ότι έχει τις προδιαγραφές της επιτυχίας του “Μπρούσκο”, που καθήλωσε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 αλλά και το κοινό σε 55 χώρες του κόσμου, όπου και πωλήθηκε» αναφέρει ο Κούλλης Νικολάου στην espresso και συνεχίζει:

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr