Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χωρίς ίχνος make-up & στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα για την γιορτή της

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χωρίς ίχνος make-up & στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα για την γιορτή της

Απλή και όμορφη

Εάν είσαι σπίτι σου και ξεκουράζεσαι χαζεύοντας στα social media, σίγουρα θα έπεσες πάνω στην φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram. Απλή, χωρίς ίχνος make up και πιο όμορφη από ποτέ, η ξανθιά παρουσιάστρια ποζάρει στο account της και στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα της για την ονομαστική της εορτή.

Η Κατερίνα φοράει ένα μωβ -πολύ ζεστό και χουχουλιάρικο- φούτερ και εντελώς αμακιγιάριστη ευχαρίστησε τους φίλους και διαδικτυακούς θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν.

«Να ξυπνάς...ν ανοίγεις το κινητό σου και να ναι γεμάτο από υπέροχες ευχές και μηνύματα από ανθρώπους που σ αγαπούν και αγαπάς... Να ξυπνάς και το σπιτι σου να χει γεμίσει με υπεροχα λουλούδια..... Απλά....ευλογία. Με κάνετε πολύ χαρούμενη κάθε φορά...

Τις ανταποδίδω ολόθερμα και σας εύχομαι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό επιθυμείτε καθεμιά και καθένας σας προσωπικά… Να είστε πάντα καλά, ευτυχισμένοι κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να έχετε υγεία… Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας...ειλικρινά είμαι τόσο τυχερή, που έχω τόσο ουσιαστικούς και αληθινούς φίλους ...?? #namedaygirl #happyhappyhappy», έγραψε στην λεζάντα που ακολουθούσε την υπέροχη φωτογραφία της και τα σχόλια και likes πήραν φωτιά κάτω από αυτή.



Κατερίνα να είσαι πιο συχνά ο απλός εαυτός σου. Σου πάει!