Δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο λόγος που το διαζύγιο των Brangelina δεν έχει βγει ακόμη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο λόγος που το διαζύγιο των Brangelina δεν έχει βγει ακόμη

Τι λέει ο Brad Pitt γι’ αυτό;

Πάνω από 14 μήνες έχουν περάσει από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν δημόσια πως αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Μετά από πολλές έρευνες, μεταξύ αυτών και του FBI για την βίαιη συμπεριφορά του ηθοποιού- τα πράγματα έχουν πλέον ηρεμήσει και όλοι περιμένουν πότε θα ανακοινωθεί η έκδοση του διαζυγίου.

Το Life & Style όμως με αποκλειστικές πληροφορίες έμαθε τους λόγους ή μάλλον τον λόγο για τον οποίο έχει παγώσει και έχει καθυστερήσει τόσο πολύ το διαζύγιο των Brangelina. Πάει μήπως κάπου το μυαλό σου; Αν όχι να σε βοηθήσουμε και να σου πούμε πως η Angelina Jolie επιδιώκει μια επανασύνδεση και ζητάει από τον Brad μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Ο 53χρονος ηθοποιός ωστόσο δεν έχει καμία απολύτως τέτοια διάθεση και σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρεται. Όπως αναφέρει ο ίδιος στους φίλους τους «υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να επανασυνδεθεί με την Angelina. Είναι πολύ καλύτερα χωρίς εκείνη», αποκαλύπτει η πηγή, ενώ και το εξώφυλλο του Life&Style έχει ακριβώς αυτόν τον τίτλο.

lns cover

Όπως αναφέρθηκε και στο In Touch, ο Brad θέλει απλά να τελειώνει αυτός ο γάμος και ελπίζοντας να υπογράψει η Angelina πιο γρήγορα τα έγγραφα εκείνος έχει κάνει καταθέσεις μεγάλων ποσών στον δικηγόρο της μέχρι να την «πείσει». Ομολογουμένως αυτήν την εξέλιξη δεν την περιμέναμε με τίποτα!