Ως εδώ ήταν! Γιατί οι fans κατηγορούν και τα βάζουν με την Khloe Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ως εδώ ήταν! Γιατί οι fans κατηγορούν και τα βάζουν με την Khloe Kardashian;

Σε έξαλλη κατάσταση

Εκτός εαυτού έχουν αρχίσει να βγαίνουν πλέον οι followers και οι fans της Khloe Kardashian και η αιτία είναι η ίδια η reality star. Οι ακόλουθοι της έχουν πια κουραστεί με το να περιμένουν τη star να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και θέλουν να δουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Εκείνη αποφεύγει συνεχώς να το κάνει και κάπως έτσι τους έβγαλε από τα ρούχα τους, με εκείνους να την «ρίχνουν στην πυρά» με τα σχόλια τους.

Η 33χρονη reality star εξακολουθεί να κρατά μυστική την εγκυμοσύνη της, όμως οι fans της δεν είναι πια και τόσο ενθουσιασμένοι με αυτό. Η Khloe ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram account της, αλλά έχουν όλες το ίδιο πρόβλημα: σε όλες είναι κρυμμένη η κοιλιά της.

Η τελευταία της ανάρτηση μάλιστα εκνεύρισε πολύ τους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν άντεξαν άλλο και άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά την ίδια αλλά και τις κινήσεις της.


https://www.instagram.com/p/

«Η Khloe και η Kylie είναι ενοχλητικές. Αν είστε έγκυος γιατί το κρύβετε και το κάνετε τέτοιο θέμα; Αν δεν είστε απλά πείτε το, πολλές γυναίκες δεν μπορούν καν να κάνουν παιδί γι’ αυτό σταματήστε το».

«Θέλω απλά να πω πόσο λυπηρό είναι αυτό που κάνετε, να κρύβετε ένα τόσο χαρούμενο γεγονός όπως η εγκυμοσύνη. Και αυτό γιατί πρέπει να ανακοινωθεί πρώτα στο KUWTK σε μια προσπάθεια να ανεβάσετε τις μετοχές σας. Θα έπρεπε να χαίρεστε με αυτό και να δείχνετε περήφανα τις κοιλίτσες σας».

Αυτά είναι μόλις μερικά από τα πολλά σχόλια στην ανάρτηση της Khloe και να σου πούμε κάτι; Συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους.


https://www.instagram.com/p/