Η star φοράει και πάλι το δαχτυλίδι του πρώην της και μας μπερδεύει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star φοράει και πάλι το δαχτυλίδι του πρώην της και μας μπερδεύει

Βρισκόμαστε κοντά σε κάποια επανασύνδεση μήπως;

Την πιο περίεργη και φωτογραφία της ημέρας είδαμε σήμερα, όταν η διάσημη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να φορά και πάλι το δαχτυλίδι των αρραβώνων που της είχε δώσει ο πρώην της, αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Και αυτό σίγουρα μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να σημαίνει (aka μια απροσδόκητη επανασύνδεση λογικά).

Ωστόσο κάναμε λάθος -όσο και αν σου φαίνεται περίεργο- αφού στο προσκήνιο δεν κρύβεται καμία επανένωση. Πριν από περίπου έναν μήνα ο James Packer χαρακτήρισε την σχέση του με την Mariah Carey ως ένα λάθος κι εκείνη, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα σχόλια του, αλλά φόρεσε και κυκλοφόρησε με το δαχτυλίδι που της χάρισε όταν της έκανε πρόταση γάμου.

46ED74C000000578 0 image a 215 1512309622796

Η ανανεωμένη 47χρονη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε καθοδόν για το Bacon Theatre, όπου θα λάμβανε χώρα η χριστουγεννιάτικη συναυλία της, φορώντας το τεράστιο και πανάκριβο δαχτυλίδι της στο μεσαίο δάχτυλο έτσι ώστε να είναι αρκετά ευδιάκριτο. Η Mariah φορούσε ένα σύνολο φόρμας -σχετικά casual- σε ασπρόμαυρο χρώμα με μαύρες πλατφόρμες και μαύρα γυαλιά ηλίου, ωστόσο την παράσταση έκλεψε το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 30 καρατίων που της είχε κάνει δώρο ο πρώην σύντροφος της.

Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη εξήγηση για τον λόγο που το φόρεσε, ωστόσο για μια στιγμή στην αρχή κατάφερε πράγματι να μας μπερδέψει.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.