Οι αποτυχημένες προσπάθειες της superstar να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Γιατί όμως;

Οι αποτυχημένες προσπάθειες της superstar να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Γιατί όμως;

Δεν θέλει με τίποτα να το παραδεχτεί!

Κοίταξε να δεις. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα λεπτό και άκρως προσωπικό. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να ζήσει την περίοδο αυτή της ζωής της όπως ακριβώς την ονειρεύεται. Άλλες επιθυμούν να μοιραστούν τα ευχάριστα αυτά νέα με όλους και όλες ενώ κάποιες άλλες θέλουν να κρατήσουν το νέο αυτό σαν επτασφράγιστο μυστικό για τους πρώτους τρεις μήνες τουλάχιστον. Τι γίνεται όμως όταν όταν ''προκαλείς'' και απλά δεν μιλάς;

Φήμες, και μάλιστα αρκετά έντονες, θέλουν την Khloe Kardashian να περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Εκείνη κρύβει συνεχώς την κοιλιά της, φορά αλλόκοτα ρούχα ενώ η μαμα της Kris Jenner και οι αδερφές της πετούν συνεχώς σπόντες. Εκνευρισμένοι δηλώνουν και οι θαυμαστές της οι οποίοι θεωρούν πως το έχει παρακάνει.

Η Khloe Kardashian έκανε μία ακόμη νέα εμφάνιση και εννοείται πως προσπαθούσε μετά μανίας να κρύψει την κοιλιά της. Ένα φαρδύ φούτερ ήταν το key item για να μην φανεί το φούσκωμα ενώ πλέον ''το ευχάριστο αυτό γεγονός'' έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται και στο πρόσωπό της. Πλέον έχει φουσκώσει και εκεί.

Αν όλα όσα γράφονται είναι έγκυρα, η Khloe γεννά σε περίπου δύο μήνες. Το maximun τρεις.