«Ο γάμος μας θα μπορούσε να έχει σωθεί», αποκάλυψη της Angelina Jolie που θα σε σοκάρει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Ο γάμος μας θα μπορούσε να έχει σωθεί», αποκάλυψη της Angelina Jolie που θα σε σοκάρει

Λες να έχει δίκιο;

Δώδεκα χρόνια ήταν μαζί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt και ό,τι καλό θυμόμαστε από το ζευγάρι ανήκει πια στο παρελθόν. Έναν χρόνο και 3 μήνες πριν η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα και από το μεσανατολικό (που λέει και η έκφραση). Και όμως η star 15 μήνες μετά τον χωρισμό πιστεύει, πως ο γάμος τους θα μπορούσε να έχει σωθεί.

Ναι, ναι καλά διάβασες, η Angelina έκανε μια δήλωση τόσο «σκληρή» που ακόμη ηχεί στα αυτιά μας. Εμμέσως πλην σαφώς μας είπε, πως οι Brangelina θα μπορούσαν να υφίστανται ακόμη αν στην τελευταία ταινία δεν δούλευαν μαζί τελικά. Πιο συγκεκριμένα η 42χρονη ηθοποιός ανέφερε, πως μία κοινή πορεία σε ένα τόσο μεγάλο project, θα έλυνε τα προβλήματα τους και θα τους έφερνε πιο κοντά.

Εν τέλει συνέβη ακριβώς το αντίθετο και οι Brangelina κατέληξαν στον χωρισμό. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, η Angie είπε: «Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και δουλεύαμε πάντα καλά όταν ήμασταν μαζί. Ήθελα απλά να κάνουμε οι δυο μας κάτι μεγάλο και δυνατό και πίστεψα πως αυτός θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επικοινωνήσουμε. Κάποιες στιγμές αυτό δούλεψε, κάποιες άλλες πάλι όχι. Υπήρχε μια βαριά ατμόσφαιρα σε όλη αυτή την κατάσταση και δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με την ταινία».

Πιστεύεις άραγε κι εσύ πως αν δεν είχαν δουλέψει μαζί στην τελευταία ταινία, ίσως να μην είχαν χωρίσει καθόλου και να είχαμε ακόμη τους αγαπημένους μας Brangelina; Who knows…